Ontwerp tot onderhoud

📌 Volledige Tuintransformatie door BRAAT in Made, Drimmelen 🍃

🤝 Stap 1 – Intake gesprek: Voordat we beginnen aan elk project, nemen we de tijd om de wensen van onze klant te begrijpen. Bij dit specifieke project in Made biedt de foto van de lege tuin een blik op waar het allemaal begon. Elk groen avontuur begint met een duidelijke visie.

📐 Stap 2 – Ontwerpfase: Met de wensen van de klant in gedachten, stappen we over naar het creatieve proces. Onze ontwerpfase omvat zowel 2D- als 3D-ontwerpen om een holistisch beeld van de eindvisie te krijgen. De visuele blauwdrukken geven niet alleen een vooruitblik op hoe de tuin eruit zal zien, maar ook op hoe de ruimte zal aanvoelen.

🚧 Stap 3 – Start aanleg: Voorbereiding is de sleutel! Voordat het echte bouwproces begint, zorgen we ervoor dat de tuin klaar is voor transformatie. Dit betekent het leeghalen van de huidige tuin en het aanlegklaar maken van de ruimte voor de komende veranderingen.

🌿 Stap 4 – Uitvoering: Dit is waar onze expertise echt schittert. Onze gespecialiseerde teams werken naadloos samen om de tuin te transformeren volgens het afgesproken ontwerp, waarbij kwaliteit en precisie altijd voorop staan.

🌟 Stap 5 – Oplevering: Na geduldig en nauwgezet werken, is het tijd om de vernieuwde tuin te onthullen. Bij BRAAT zijn we pas tevreden als de klant dat ook is, en we zijn er trots op tuinen op te leveren die zowel functioneel als esthetisch verbluffend zijn.

🍂 Stap 6 – Onderhoud tuin: Maar onze taak stopt hier niet. Een tuin blijft levend en groeien, en daarom bieden we regelmatige onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat het groene paradijs dat we hebben gecreëerd in topconditie blijft.

BRAAT – makers van groenbeleving staat garant voor een totaalervaring, van idee tot realisatie en daar voorbij! 🌱🔍🏡