Tuinaanleg in Oosterhout

🌱 Braat Makers van Groenbeleving: Innovatief Tuindesign in Oosterhout 🌱

🔲 Unieke Schellevis Tegels Combinatie 🔲
In de recent aangelegde tuin in Oosterhout, valt meteen de diversiteit aan Schellevis tegels op. Deze tegels, gekend om hun duurzaamheid en esthetiek, zijn in verschillende maten gebruikt om een dynamisch en toch harmonieus oppervlak te creëren. De subtiele kleurverschillen en texturen van de tegels dragen bij aan een luxueuze en moderne uitstraling.

🌳 Solide Boomondersteuning 🌳
Centraal in deze tuin staan enkele majestueuze bomen. Om ervoor te zorgen dat deze bomen de tijd krijgen om stevig te wortelen en bestand zijn tegen windstoten, hebben we boompalen met boombanden geïnstalleerd. Deze ondersteunende maatregel garandeert de stabiliteit en groei van de bomen, zonder het natuurlijke uiterlijk van de tuin te verstoren.

🌿 Verjongd Gazon 🌿
Niets schreeuwt “verse start” zoals een nieuw aangelegd gazon. Het gazon in deze tuin is volledig vernieuwd, waardoor het er fris, weelderig en strak uitziet. Een goed onderhouden gazon vormt de basis voor elke tuin en biedt een zacht contrast met de harde tegels.

🔥 Esthetische Cortenstaal Elementen 🔥
Aan de randen van deze tuin zijn cortenstaal muurtjes geplaatst. Deze stalen elementen, die prachtig oxideren tot een warme roestkleur, voegen een industrieel maar toch natuurlijk element toe aan de tuin. De muurtjes dienen niet alleen als esthetische toevoeging maar bieden ook functionele voordelen zoals het creëren van niveauverschillen of afscheidingen.

🎨 Externe Expertise van Sandra den Exter 🎨
Hoewel we bij Braat trots zijn op onze eigen ontwerpexpertise, waarderen we ook de samenwerking met externe professionals. Voor dit project hebben we nauw samengewerkt met Sandra den Exter. Haar unieke visie en ontwerpvaardigheden hebben bijgedragen aan de realisatie van dit prachtige tuinproject in Oosterhout.

Samenwerken, innoveren en realiseren – dat is waar Braat Makers van Groenbeleving voor staat. Elk project, groot of klein, krijgt dezelfde toewijding en passie.