Plein Gemeente Drimmelen

🌍 Gemeente Drimmelen kiest voor Braat Makers van Groenbeleving 🌍

Braat Makers van Groenbeleving is trots om de renovatie van het plein tussen Lucia Eijckenstraat en Veestraat in Made tot een succes te hebben gemaakt. Deze taak, die zowel het ontwerp als de uitvoering omvatte, demonstreert onze inzet voor het transformeren van verwaarloosde gebieden in gemeenschappen.

🌳 Van Verwilderd naar Bruisend! 🌳

Wat ooit een verwaarloosd en verwilderd plein was, is nu omgetoverd tot een centraal punt in de Gemeente Drimmelen. Eerder vermeden door bewoners, is het nu een plek van samenkomen, spelen en genieten. Het bewijs dat een goed doordachte renovatie niet alleen de esthetiek kan verbeteren, maar ook de functionaliteit en aantrekkelijkheid van een openbare ruimte.

🎡 Inwoners aan het Roer 🎡

Betrokkenheid van de gemeenschap is essentieel voor het succes van elk openbaar project. Daarom hebben we de bewoners van de Gemeente Drimmelen centraal gesteld door hen zelf het speeltoestel te laten kiezen. Dit zorgt niet alleen voor een gepersonaliseerd gevoel, maar stimuleert ook het gebruik en het gevoel van eigenaarschap van het plein.

🌸 Een Jaarrond Bloeiende Beleving 🌸

De keuze voor bloeiende vaste planten en siergrassen betekent dat dit plein het hele jaar door levendig en aantrekkelijk is. Ongeacht het seizoen kunnen bewoners genieten van de pracht van de natuur, dankzij de zorgvuldig gekozen beplanting die de omgeving levendig en dynamisch houdt.

✏️ Deskundig Ontwerp door Sander Braat ✏️

Achter elk succesvol project staat een visie, en voor dit plein was die visie afkomstig van Sander Braat. Zijn expertise en oog voor detail zorgen ervoor dat het plein zowel functioneel als esthetisch is, een ware verrijking voor de Gemeente Drimmelen.

🌱 Braat Makers van Groenbeleving 🌱

Wij zijn er trots op dat we gemeenschappen zoals Drimmelen kunnen helpen hun openbare ruimtes te transformeren. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw groenprojecten, staan wij klaar om u van dienst te zijn.