Terheijden

Een Meesterwerk in Terheijden door Braat Makers van Groenbeleving

🔲 Verfijnde Keramische Tegelkeuze 🛠️ Bij dit project in Terheijden heeft Braat gekozen voor keramische tegels, een duurzaam en stijlvol materiaal dat zowel elegantie als functionaliteit biedt. Deze tegels geven een naadloze overgang tussen het interieur van een woning en het buitenleven, waardoor het buitenleven een verlengstuk wordt van de binnenruimte.

🌸 Diversiteit in Beplanting 🌿 Elke tuin verdient een levendige touch, en bij Braat begrijpen we dat. Deze tuin is verrijkt met een diverse selectie van planten zoals de Rhododendron en Hydrangea, die kleur en variatie bieden. De toevoeging van Lirope Muscari en Lavendel zorgt voor een rustgevend aroma en visueel plezier.

🌱 Fris en Groen Gazon 🟢 Een gloednieuw gazon vormt de ruggengraat van dit tuinproject. Het weelderige groene gazon dient als een natuurlijk tapijt, waarop gezinnen kunnen spelen, ontspannen en genieten van de natuur.

💡 Tuinverlichting voor Avondmagie 🌙 Om ervoor te zorgen dat de schoonheid van de tuin niet verloren gaat zodra de zon ondergaat, hebben we strategisch tuinverlichting geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor veiligheid, maar ook voor een betoverende sfeer tijdens de avonduurtjes.

🪵 Sfeervolle Schutting voor Privacy 🏡 Privacy en esthetiek gaan hand in hand met de toevoeging van de sfeervolle schutting. Deze schutting biedt niet alleen een afscheiding maar draagt ook bij aan de algehele esthetiek van de tuin.

🎨 Externe Expertise 🖌️ Het design van deze prachtige tuin is het breinwerk van Sanne Verbeek, een externe partij waarmee we met trots samenwerken. Haar expertise en onze uitvoering hebben hand in hand gewerkt om dit meesterwerk tot leven te brengen.