Tuin aan het water

🌊 Aan het water gelegen tuinparel in Lage Zwaluwe 🌊

🌳 Vlonder en Pergola: De vlonder en de pergola zijn absoluut de blikvangers van deze tuin. Ze bieden niet alleen een comfortabele plek om te zitten, maar versterken ook het prachtige uitzicht over het water. Hier kunt u genieten van de rust en de schoonheid van de natuur, een plek die uw geest verfrist en vernieuwt.

🌿 Meerstammige Krentenbomen & Siergrassen: De keuze voor meerstammige krentenbomen en siergrassen in deze tuin is niet zomaar. Ze dragen bij aan de natuurlijke schoonheid en harmonie van de omgeving. Deze beplanting biedt niet alleen een prachtig visueel spektakel gedurende het hele jaar, maar trekt ook diverse vogels en insecten aan die bijdragen aan de biodiversiteit van de tuin.

🪨 Grote Terrastegels: Met de grootformaat terrastegels van 100x100cm zijn er royale terrassen gecreëerd. Deze terrassen zijn ideaal voor zowel intieme familiemomenten als voor het ontvangen van grotere gezelschappen. Het robuuste en strakke design van de tegels contrasteert mooi met de natuurlijke elementen in de tuin.

🧗‍♂️ Traptrede over de gehele breedte: Door het hoogteverschil in de tuin op een innovatieve manier aan te pakken, heeft Sander Braat een traptrede over de gehele breedte van de tuin ontworpen. Deze trap voegt niet alleen functionaliteit toe door de tuin toegankelijker te maken, maar geeft de ruimte ook extra diepte en een dynamisch karakter.

✏️ Tuinontwerp door Sander Braat: Elk element van deze tuin weerspiegelt de visie en expertise van Sander Braat. Zijn unieke aanpak en aandacht voor detail zorgen voor een naadloze integratie van functionaliteit en esthetiek, wat resulteert in een adembenemende buitenruimte waarin elke hoek een nieuw verhaal vertelt.