Tuin met beleving

🌿 Braat – Makers van Groenbeleving Presenteert: Tuin in Made

🔹 Tegels & Klinkers Harmonie 🌼
Een van de unieke kenmerken van deze tuin in Made is de naadloze samensmelting van tegels en klinkers. Dit samenspel van materialen creëert een dynamisch pad en vloerdesign, waardoor er een interessante balans en contrast in de tuin ontstaat. Niet alleen functioneel, maar ook esthetisch voegt het een bijzonder element toe aan de buitenruimte.

🔹 Siergrassen & Paarse Plantenpracht 🌾🌸
Wandelen in deze tuin voelt als een dans door een zee van kleur en beweging. De elegante strook siergrassen wuift zachtjes in de wind, terwijl de paarse planten een levendige kleurinjectie geven. Samen creëren ze een schilderachtige achtergrond en voegen ze diepte toe aan het tuinlandschap.

🔹 Verhoogde Vlonder – Een Nieuw Perspectief 🌳
De verhoogde vlonder is meer dan alleen een plek om te zitten. Het biedt een uniek perspectief op de tuin, verheft de buitenbeleving en dient als een perfecte plek om te ontspannen, reflecteren of simpelweg te genieten van de omringende natuur.

🔹 Privacy Door Leibomen 🌲
Privacy is een kostbaar goed in tuinontwerp, en in deze tuin wordt dat verzekerd door prachtige volle leibomen. Geplaatst aan de zijkant van de tuin, bieden deze bomen een natuurlijk scherm, beschermen tegen nieuwsgierige blikken en creëren een gevoel van geborgenheid.

🖋️ Ontwerp door Sander Braat 🎨
Achter elk succesvol tuinproject staat een visionaire geest. Voor deze tuin in Made is dat visionaire talent niemand minder dan Sander Braat. Zijn ontwerp heeft de essentie van schoonheid, functionaliteit en groenbeleving gevangen, waardoor een buitenruimte ontstaat die zowel inspirerend als rustgevend is.