Tuin te Made

🏡 Naadloze Integratie met de Woning 🌆

In Made staat een voorbeeld van hoe een tuin en woning harmonieus kunnen samenvloeien. De strakke aanleg van deze tuin is zorgvuldig ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de architectuur van het huis, waardoor een verlengstuk van de woonomgeving wordt gecreëerd.

🔲 De Perfecte Tegelcombinatie 🧱

De vloerbedekking is een ware kunst binnen de landschapsarchitectuur. De combinatie van keramische tegels en gebakken klinkers, gelegd in een lineair wildverband, vormt een uniek en toch samenhangend patroon. Dit draagt bij aan het esthetische plezier van de tuin, maar ook aan de duurzaamheid en functionaliteit van het loopgebied.

🍃 Accenten door Beplanting & Bakken 🌾

Braat Makers van Groenbeleving heeft gekozen voor lichtgewicht kunststof bakken als een eigentijdse en praktische oplossing voor beplanting. Deze bakken, gevuld met verschillende soorten siergrassen en omringd door grind, bieden niet alleen structuur maar ook visuele interesse en diversiteit. De meerstammige berken, taxus en siergrassen vormen samen een gevarieerde en levendige groene ruimte.

💡 Licht de Nacht Op 🌙

Een tuin zou ook ’s nachts moeten schitteren! Dankzij de strategisch geplaatste ledverlichting komt deze tuin ook in de avonduren tot leven. Het zachte licht zorgt voor een betoverende ambiance, waardoor bewoners en gasten op elk moment van deze prachtige buitenruimte kunnen genieten.

✍️ Expertise van Sander Braat 📐

Elke succesvolle tuin heeft een visionair nodig. In dit geval was het de expertise en het creatieve inzicht van Sander Braat die deze buitenruimte transformeerde in een coherente, stijlvolle en functionele groene oase. Zijn handtekening is te zien in elk detail, van de bestrating tot de beplantingskeuzes.

Wilt u ook een tuin die zowel mooi als functioneel is? Neem contact op met Braat Makers van Groenbeleving en laat ons uw buitenruimtedroom waarmaken! 🌳📞