Tuin te Terheijden

✨ Specialistische Aanleg door Braat Makers van Groenbeleving 🍃

🔲 Keramische Tegels van 80 x 80 CM Begin met het leggen van een solide basis: de keuze voor de elegante keramische tegels van 80 x 80 CM verrijkt de uitstraling van het tuinoppervlak. Deze tegels combineren zowel duurzaamheid als esthetiek, en geven de tuin een moderne en gestroomlijnde uitstraling.

🌑 Ardenner Split Grind Accentueer uw tuin met het karakteristieke Ardenner split grind. Deze natuurlijke steentjes dragen niet alleen bij aan het textuurcontrast in de tuin, maar fungeren ook als een stijlvolle aanvulling die het landschapsontwerp versterkt.

🌱 Gazon met Dynamische Staptegels Het weelderige gazon wordt elegant begrensd door opsluitbanden, waardoor een strak en verzorgd beeld ontstaat. Binnen dit groene canvas zijn staptegels geïntegreerd, die een uitnodigend pad vormen en u leiden naar de sfeervolle overkapping, waardoor functie en vorm perfect samensmelten.

💧 Vijver met Muur en Waterval Als eyecatcher heeft de tuin een schitterende vijver gekregen, compleet met een stijlvolle vijvermuur en een rustgevende waterval. Dit waterfeature voegt niet alleen leven en beweging toe aan de tuin, maar creëert ook een ontspannende ambiance met het zachte geluid van stromend water.

🌳 Gevarieerde Beplanting en Avondverlichting Met een zorgvuldige selectie van beplanting, waaronder de charmante krentenboompjes, de diep paarse lirope muscari en de stralende rhododendron in wit, komt de tuin echt tot leven. En wanneer de avond valt, verandert de tuin in een magische ruimte dankzij de strategisch geplaatste tuinverlichting, die elke plant en hoek van de tuin zachtjes verlicht.

🖋️ Ontwerp door Sander Braat Dit indrukwekkende tuinproject is het resultaat van de visionaire geest van Sander Braat. Zijn expertise en gevoel voor harmonie zijn terug te zien in elk detail, waardoor een buitenruimte ontstaat waarin esthetiek en functie naadloos samenkomen.

Kies voor Braat Makers van Groenbeleving voor een tuin die niet alleen indruk maakt, maar ook jarenlang plezier en ontspanning biedt.