versterk jij ons team!

Vacature office assistent

WORD JIJ DE NIEUWE MAKER VAN GROENBELEVING BIJ BRAAT? 🌱

Vacature: Allround Office Assistent bij Braat – Makers van Groenbeleving

 

🌿 Jouw Rol

Als de Allround Office Assistent bij Braat ben je de spil in ons dynamische team, waarbij je een breed scala aan essentiële taken op je neemt:

 • Communicatie: Beantwoorden van telefoontjes en e-mails.
 • Ondersteuning bij planning: Je werkt samen met collega’s om een soepele en effectieve planning te waarborgen, waarbij je helpt bij het coördineren van de dagelijkse werkzaamheden.
 • Basisberekeningen en voorbereidingswerkzaamheden: Je ondersteunt het team door eenvoudige berekeningen uit te voeren en voorbereidend werk te verrichten, wat direct bijdraagt aan onze projecten.
 • Assistentie bij project tekeningen: Je assisteert bij het maken van eenvoudige, kleine tekeningen voor onze projecten, een belangrijk aspect van de projectuitvoering bij Braat.
 • Coördinatie van personeelsevenementen: Als Allround Office Assistent organiseer je bedrijfsevenementen en teamactiviteiten, zoals feestdagen en uitjes, zelfstandig of samen met collega’s. Deze rol draagt bij aan een sterke teamgeest binnen Braat.

 

📚 Wie zoeken wij?

 • Proactief en Zelfstandig: Je neemt initiatief, kunt goed zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid voor je taken en projecten.
 • Organisatorisch Sterk: Je bent een kei in plannen en organiseren, zodat alles op rolletjes loopt.
 • Communicatieve Vaardigheden: Je beschikt over uitstekende communicatievaardigheden.
 • Secuur en Nauwkeurig: Nauwkeurigheid is jouw tweede natuur; je hebt oog voor detail en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.
 • Betrouwbaar: We kunnen op je rekenen voor elke taak, groot of klein. Je bent iemand die verantwoordelijkheid neemt en waar we op kunnen vertrouwen.

 

Wat wij bieden:

 • Een inspirerende werkplek
 • Een veelzijdige functie met ruimte voor persoonlijke en professionele groei
 • Een team waar plezier in het werk en onderlinge verbondenheid sleutelwoorden zijn
 • Een competitief salarispakket afgestemd op jouw ervaring en vaardigheden.

 

🤔 INTERESSE:

Stuur je CV naar info@braatgroenbeleving.nl. Heb je vragen? Neem contact op via 0162-748190 of mail naar info@braatgroenbeleving.nl.

We kijken uit naar jouw verhaal en hopen je snel te verwelkomen als onze nieuwe Maker van Groenbeleving! 🌳🌸🌼

Meer weten over deze vacature? Laat je contact gegevens achter in het onderstaand formulier!

Formulier

  Stap voor Stap naar Jouw Groene Droomjob

  Bij Braat makers van Groenbeleving streven we naar transparantie en duidelijkheid, ook als het gaat om ons sollicitatieproces. Wij willen dat elke kandidaat weet wat hij of zij kan verwachten. Hieronder een overzicht van ons proces:

  1. Bericht van Ontvangst
   Zodra jouw sollicitatiebrief en CV bij ons binnen zijn, sturen we een bevestigingsmail. Zo weet je dat we jouw sollicitatie goed hebben ontvangen.

  2. Beoordeling van de Sollicitatie
   Zolang de vacature op onze website staat, is de sollicitatieprocedure actief. Elke week nemen we de tijd om alle ontvangen brieven en CV’s zorgvuldig door te nemen. Daarna besluiten we welke kandidaten we willen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

  3. Het Kennismakingsgesprek
   Wanneer je profiel aansluit bij wat we zoeken, ontvang je een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek. Hierin vermelden we alle details zoals datum, tijdstip en locatie. Mocht je niet geselecteerd zijn, dan laten we dat ook per e-mail weten.

  4. Ontdek de Praktijk: Meeloopdagen
   Een goed gesprek is het begin, maar de echte magie van ons vak ontdek je pas in de praktijk. Bij een positief kennismakingsgesprek nodigen we je uit om enkele dagen met onze hoveniers mee te lopen. Zo kun je ervaren of de functie, het team en de werkzaamheden bij jou passen. Na deze dagen volgt een evaluatie waarin we samen de ervaringen bespreken en bepalen hoe we verder gaan.

  5. Arbeidsvoorwaarden en de Laatste Details
   De laatste stap is het arbeidsvoorwaardengesprek. Hier bespreken we zaken zoals salaris en andere arbeidsvoorwaarden. Zijn we het eens? Dan heten we je van harte welkom bij Braat makers van Groenbeleving!

  Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures waarderen we niet. We zijn op zoek naar authentieke talenten die écht bij ons willen werken.

  Een greep uit onze projecten

  Ga voor groen

  Het toevoegen van groen is altijd mogelijk. Voor iedere uitdaging hebben wij een groene oplossing. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw droomtuin? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

  Braat heeft altijd een groene oplossing!

  Wil je meer weten over wat wij doen of voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.