Groene tuin

Groene tuin

Groen staat hoog op de agenda van veel bedrijven en gemeenten. Bedrijfstuinen, buiten en binnen. Groen in dorpen, steden op scholen. Waarom? In allerlei opzichten biedt groen voordelen. In de omgang met elkaar, in de beleving van een omgeving en niet te vergeten, als het gaat om het behoud van een mooie en groene aarde.

Groen voor Bedrijven

Voor ontwerp, aanleg en onderhoud van bedrijfstuinen is Braat dé partner voor jouw zakelijke groenbeleving. Groen op een manier die past bij jouw bedrijf. Binnen en buiten. Samen maken wij een plan geheel op maat en naar persoonlijke wensen. Hier lees je meer over ontwerp, aanleg en onderhoud. Wij komen graag bij je langs voor een persoonlijke kennismaking.

Een groene oase voor gemeenten

De vraag naar bebouwing stijgt, vaak ten koste van groen. Braat is de maker van groenbeleving ook binnen de gemeente. Voor steden en dorpen. Samen met stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten kijken wij naar de mogelijkheden om meer groen toe te voegen. Bovendien zijn wij dé partner voor de aanleg en het onderhoud van dit soort projecten.

Voor meerdere gemeenten en bedrijven zorgen wij voor extra groen. Ontdek de projecten die wij realiseerden.

Een greep uit onze projecten

Ga voor groen

Het toevoegen van groen is altijd mogelijk. Voor iedere uitdaging hebben wij een groene oplossing. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf of in jouw gemeente? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

06-04-2019braat_makers_van_groenbeleving_tuinonderhoud_breda_oosterhout_made_stap_6-1

Braat heeft altijd een groene oplossing!

Wil je meer weten over wat wij doen of voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.